La llum al final del túnel.

Trobo molt encertada la nova campanya publicitària de CiU, en la que es veu la llum al final del túnel. De fet aquesta és la esperança molts catalans, que després de set anys de foscor i de “guirigai” com diria el President “súper normal” per fi es veu el final del túnel, o no!

Ara bé aquesta llum poden ser dues coses: certament que el túnel s’acaba i es comença a veure l’horitzó sense l’angoixa que dona la foscor del túnel; però també pot ser un tren que ve de cara, i aleshores el remei pot acabar sent pitjor que la malaltia.

Que vol dir CiU amb la seva campanya? M’atreveixo a interpretar que les dues coses: que és possible que s’acabi aquest malson que ha representat el tripartit, però també que, compte que potser la llum que veiem no és la millor solució als problemes, i certament que potser així.

Si cal acabar amb les aventures i desventures del tripartit com ara les d’ara deixo urnes per consultes independentistes, ara no les deixes, ara faig el que vull; no em dona la impressió que la llum al final del túnel siguin els que no només les deixarien, si no que les promourien.

Si cal acabar amb les multes als comerços per retolar en castellà, la llum al final del túnel no seran aquells que van impulsar una llei que ho feia possible. Si cal acabar amb la manca d’un horitzó clar per les nostres empreses i els nostres treballadors, no sembla que els que es preocupen més de la independència, puguin representar la llum al final del túnel.

Si cal acabar amb una Administració sobredimensionada per amics i coneguts, la llum al final del túnel no poden ser els “quitate tu, que me pongo yo”. Si cal acabar amb la sospita permanent de que les obres de la Generalitat costen més diners del normal, la llum al final del túnel, no poden ser els que no aclareixen les seves fosques relacions amb Millet.

En aquestes eleccions la garantia de que la llum al final del túnel no és un tren que ve de cara, com podrien ser les aventures incertes que CiU proposa, si no certament un horitzó clar i net en el que es visualitza un futur lluminós pels catalans, és el PPC.

1 responses to “La llum al final del túnel.

  1. La llum al final del tunel….hauria de ser aconseguir llocs de treball… cosa que aquests de la “foscor” = “tripartit”, no ho han intentat aconseguir mai… per tant els aturats els haurien de foratgitar… molt lluny.. i… que mai més tornin a la política per incompetents. Ara bé, si la llum és un tren de cara…..la independènia de CiU….desapareixerem… tots nosaltres engolits… aixefats pel tren… El futur es construeix unint… i no separant, amb el treball i no pas amb la baralla… i estant sense fer res…

Deixa un comentari