Demòcrates?

nadalpompeu.jpgComença malament la setmana, primer incident seriós el que s’ha produït avui a la Universitat Pompeu Fabra, quan la Dolors Nadal pretenia oferir una xerrada sobre el posicionament del Partit Popular respecte del cànon digital.

Ella, i els seus acompanyants no només han estat escridassats, si no també agredits per una colla d’indesitjables, quin únic objectiu és limitar la llibertat d’expressió i la llibertat d’opinió. Greu error el seu, en nom de la democràcia i de la llibertat, aquests autèntics feixistes són els que impedeixen el desenvolupament de la pròpia democràcia, i els que impedeixen l’exercici de les llibertats constitucionals.

Tot i que ha estat freqüent al llarg dels temps trobar-nos amb actituds intolerants com la viscuda aquest migdia, és difícil prendre consciència que hi ha individus que, probablement, engrescats per frustracions polítiques es dediquen a impedir que aquells que creiem i participem de la democràcia, ho podem fer amb normalitat.

No m’agradaria veure per acció o omissió cap actitud de connivència, ni de justificació, per part d’altres forces polítiques respecte d’aquestes actituds, doncs això només significaria avalar actituds més pròpies de règims totalitaris que no pas de societats democràtiques. Per tant, en el proper post, espero poder afirmar, que aquesta lleugera sospita que em permeto compartir amb vosaltres, havia estat només una sospita del tot infundada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s